Profile Frame

Veerle van Dyck

Kwaliteit, ontwikkeling, planning, sales

Een benadering met veel respect en begrip, is volgens Veerle de beste manier om mensen nog beter te laten worden. Mildheid en openheid zijn haar basisingrediënten. Die kruidt ze met een mix van humor, enthousiasme en levensvreugde. Haar ervaring als moeder van 4 en haar continue drang naar zelfontplooiing, maken het recept af.

  • 3-talige trainer/coach
  • Thoughtful Creator
Profile Frame

Myriam Coperloos

Vaste partner voor ontwikkeling en sales

Myriam is genereus en open voor ideeën. Ze improviseert in wisselende omstandigheden en neemt je mee op ontdekking naar anders, beter, meer of minder werken. Dat maakt ze ook concreet. Veel is mogelijk als mensen wakker worden in hun relaties met anderen. Doen is haar motto. Je surft mee op het aangename ritme van haar aanpak.

  • 3-talige trainer/coach
  • Enthusiastic Improviser
Profile Frame

Aster Vissers

Een scherpe geest in een zachte schil is een manier om Aster te beschrijven. Als halftijds studente psychologie en halftijdse medewerkster bij The 3House brengt ze haar artistieke talenten mee om de impact van onze serious business games van The 3House te vergroten.

Dankzij haar jonge leeftijd is ze een echte aanwinst voor ons team en  helpt ze ons de behoeften van onze klanten van morgen te begrijpen.

Dankzij  haar passie voor paardrijden, het trainen van paarden, en haar jarenlange oefening in de kunst (theater, muziek) heeft ze een heldere kijk op menselijk gedrag en zijn emotionele grillen. Ze werkt onze doelen uit en  zorgt  ervoor dat onze klanten het perfecte leerplatform ontvangen in onze games, training en coaching.

Profile Frame

Laurance Burniat

Laurence ademt kalmte en rust uit. Uitgerust met een zeldzame en mooie persoonlijkheid vertaalt zij haar kijk op leren in haar ontwerpen voor onze serious games. Om de perfecte look en feel te creëren, ploegt Laurence gestaag door en zoekt naar de beste opties. Haar moto  achter dit alles? “Hoe kan ik mensen helpen om zichzelf te helpen groeien en een nuttige set aan talenten en vaardigheden op te bouwen?”

Nooit om een lach verlegen, klaart ze de klus  en slaagt ze erin om haar humeur zonnig te houden!

Geen spel zou hetzelfde zijn zonder de zachte en intelligente inbreng van Laurence!

Profile Frame

Inge Anno

Bruisende persoonlijkheid, warm hart, zin voor humor en een scherpe blik op hoe mensen functioneren, dat is Inge. Met haar creativiteit zit ze nooit voor een gat gevangen. In het leven zijn er alleen maar oplossingen, toch? Inge is doorgewinterd in de omgang met teams.

  • 3-talige trainer/coach
  • Enthusiastic Inspirer
Profile Frame

Christa Jongen

Christa hanteert een fijne, zachtaardige en elegante stijl. Vriendelijk maar vastberaden brengt ze structuur in je organisatie en begeleidt ze medewerkers naar hun doel. Spitsvondige humor en een goedlachse attitude gaan hand in hand met een rijk palet aan levensinzicht.

  • Franstalige trainer/coach
  • Efficient Organiser
Profile Frame

Dideke Ros

Dideke straalt klasse en zachtaardigheid uit. Met rustige stem neemt ze je mee op weg naar oplossingen. Ze peilt naar talent en vertrekt vanuit de kracht van elke deelnemer. Met vaste hand begeleidt Dideke je organisatie naar de afgesproken resultaten. Haar geduldige en besliste aanpak heeft een magisch effect. 

  • Nederlandstalige trainer/coach
  • Compassionate Visionary

Freelancers

The3House breidt nog steeds zijn team uit. We zijn constant in beweging en staan open voor samenwerking.